Dan-Color A/S

Dancolor er Danmarks største virksomhed indenfor pulverlakering, men over 30 års erfaring. Vi har 2 industrianlæg til pulverlakering af aluminium og 2 anlæg til pulverlakering af stål. Vi tror ikke på at blande alu og stål i det samme anlæg, da det reducere levetiden markant på det endelige produkt.

Vi er meget miljø- og kvalitetsbevidste. Vi har siden 2002 leveret aluminium med kromfri forbehandling, som den eneste pulverlakere i Danmark. Alle afdelinger er miljøcertificeret iht. ISO14002 og vi er kvalitetscertificeret efter den tyske GSB-standard på master niveau. Vores høje faglige niveau afspejles desuden af vores valg til GSB’s tekniske komite, hvor vi som eneste danske medlem er blevet valgt ind i ca. 15 år. Vi arbejder desuden tæt sammen med DTU, og vi har deltaget i flere forskningsprojekter og artikler.

På stål siden tilbyder vi flere kombinationer af hhv. pulverlakering og forbehandling. Forbehandlingen kan stykkes sammen til at opholde dine behov, i en kombination af kemisk afrensning, termisk afrensning, sandblæsning, jernfosvatering, primer og toplak.

Som noget helt unikt tilbyder vi kemisk og termisk afrensning af emner. Det kan enten fejlproducerede emner, eller emner som bare skal se pæne ud igen. Det drejer sig om alt fra fælge, butiksinventar og lavefødder til kampvogne.

Vi kan således levere pulverlakerede aluminium og stål emner i alle korrosionsklasser.

Vi hjælper gerne vores kunder med instu opgaver gennem rejseholdet, som tilbyder omlakering på stedet. Dette sparer i mange tilfælde, demonteringsomkostninger.